top of page

Επιμορφωτική Εκπαίδευση

Updated: 5 days ago


Περιγραφή Μαθήματος:

Το μάθημα Επιμορφωτικής Εκπαίδευσης είναι ένα εκτενές πρόγραμμα διάρκειας 9 μηνών που έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργήσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνετε Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Mindfulness & Διαλογισμού. Το μάθημα περιλαμβάνει τέσσερα αναπόσπαστα μέρη, το καθένα από τα οποία προσφέρει ειδική τεχνογνωσία στους αντίστοιχους τομείς:


1. Positive & Mindfulness Coach: Αυτό το μέρος του μαθήματος εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων στη θετική ψυχολογία και στο coaching της ενσυνειδητότητας. Οι μαθητές θα μάθουν τεχνικές για να καθοδηγήσουν τα άτομα προς μια πιο θετική νοοτροπία και να καλλιεργήσουν πρακτικές ενσυνειδητότητας στη ζωή τους.


2. Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Διαλογισμού: Αυτή η ενότητα εμβαθύνει στην τέχνη της διευκόλυνσης του διαλογισμού και της προσωπικής πρακτικής διαλογισμού. Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση των διαφόρων τεχνικών διαλογισμού και θα μάθουν πώς να δημιουργούν και να καθοδηγούν ουσιαστικές συνεδρίες διαλογισμού.


3. Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Breathwork: Το συστατικό της αναπνοής του μαθήματος διερευνά τη δύναμη των τεχνικών συνειδητής αναπνοής στην προώθηση της χαλάρωσης, της μείωσης του άγχους και της συνολικής ευεξίας. Οι μαθητές θα μάθουν να διευκολύνουν τις συνεδρίες αναπνοής που μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να επιτύχουν μια ισορροπημένη κατάσταση του μυαλού και του σώματος.


4. Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Μπολ Διαλογισμού: Αυτό το μέρος του προγράμματος εισάγει τους μαθητές στη θεραπευτική χρήση των μπολ διαλογισμού. Θα μάθουν πώς να παίζουν αποτελεσματικά τα μπολ για ηχοθεραπευτικούς και διαλογιστικούς σκοπούς, δημιουργώντας μια χαλαρωτική και μεταμορφωτική εμπειρία για τους συμμετέχοντες.


Με την ανάληψη αυτού του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, οι μαθητές θα αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την πρακτική εμπειρία που είναι απαραίτητες για να γίνουν ικανοί Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Mindfulness & Meditation.


Το μάθημα είναι δομημένο με δύο Σαββατοκύριακα κάθε μήνα και συγκεκριμένα το 2ο και 4ο Σαββατοκύριακο. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 27 Ιανουαρίου 2024. Για να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη πρόσβαση στα μηνιαία τμήματα, οι μαθητές πρέπει να καταβάλλουν μηνιαία πληρωμή 155 ευρώ έως τις 25/1/2024 κάθε μήνα.


Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στο retreat η τιμή είναι 119,90 ευρώ όπου καλύπτει την εκπαίδευση σας και τις πιστοποιήσεις σας.


SOS

Λάβετε υπόψη ότι η εγγραφή για την συμμετοχή σας σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής μας περί μη επιστροφής χρημάτων. Μια επίσημη συμφωνία θα υπογραφεί κατά την εγγραφή σας για διαφάνεια και αμοιβαία κατανόηση.Για να εξασφαλιστεί η πρόσβαση στο επόμενο κεφάλαιο του μαθήματος, οι φοιτητές πρέπει να καταβάλλουν τη μηνιαία πληρωμή τους έως τις 25 κάθε μήνα. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να επηρεαστεί η ικανότητά τους να προοδεύουν και να συμμετέχουν σε υλικό και δραστηριότητες του επόμενου μαθήματος.


Τα Μαθήματα πραγματοποιούνται με ONLINE σύνδεση μέσω ZOOM.


Πρόγραμμα και δομή μαθημάτων: Τα μαθήματα για το μάθημα της Επιμορφωτικής Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται το 2ο και 4ο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, με έναρξη στις 10:00 π.μ. και λήξη στις 13:00μμ. Σε περίπτωση που κάποιος λόγο υποχρεώσεων δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα του Σαββάτου γίνεται συμπλήρωση κάθε Δευτέρα στις 10.00 με 13.00.


Κάθε τάξη ακολουθεί μια καλά στρογγυλεμένη δομή που περιλαμβάνει θεωρία, πρακτικές ασκήσεις, play role και συνεδρίες Q&A. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση εξασφαλίζει μια ολιστική εμπειρία μάθησης για όλους τους συμμετέχοντες.


Υλικό Μαθήματος: Ως μέρος του κόστους του μαθήματος, οι μαθητές θα λάβουν τέσσερα βασικά βιβλία που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού. Αυτά τα βιβλία έχουν επιμεληθεί προσεκτικά για να παρέχουν μια σταθερή βάση στις πρακτικές επίγνωσης και διαλογισμού, στη θετική ψυχολογία, στις τεχνικές αναπνοής και στη θεραπευτική χρήση των μπολ διαλογισμού.

Αυτοί οι πόροι θα χρησιμεύσουν ως πολύτιμες αναφορές σε όλο το πρόγραμμα και πέρα ​​από αυτό.


Αποφοίτηση

Εμπειρία και αποφοίτηση Retreat: Προς το τέλος του 9μηνου μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα τριήμερο retreat. Αυτή η απόδραση είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία, που επιτρέπει στους μαθητές να βυθιστούν πλήρως σε πρακτικές ενσυνειδητότητας, διαλογισμού και αυτοστοχασμού. Το retreat ολοκληρώνεται με μια τελετή αποφοίτησης, όπου οι μαθητές θα αναγνωριστούν για την αφοσίωσή τους και την ολοκλήρωση του προγράμματος.


Λάβετε υπόψη ότι τα έξοδα που σχετίζονται με το Retreat, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής, των γευμάτων και την αποφοίτηση περιλαμβάνονται ήδη στο κόστος του μαθήματος.

Δεν συμπεριλαμβάνει την μεταφορά σας στο μέρος που θα γίνει η αποφοίτηση σας (Λουτράκι 20-22 Σεπτεμβρίου 2024).

Δεν συμπεριλαμβάνει την αγορά του Μπολ Διαλογισμού που είναι αναγκαίο για την εκπαίδευση σας.

Δεν συμπεριλαμβάνει το στρώμα γιόγκα που είναι αναγκαίο για το Retreat.


Αυτό εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη και εμπλουτισμένη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Συνδυάζοντας θεωρητική γνώση, πρακτικές ασκήσεις, play role, συνεδρίες Q&A, ολοκληρωμένο υλικό μαθημάτων και μια μεταμορφωτική εμπειρία απόδρασης, το Επιμορφωτικό Εκπαιδευτικό μάθημα παρέχει στους σπουδαστές τα εργαλεία που χρειάζονται για να γίνουν ικανοί Καθοδηγητές/Επαγγελματίες Mindfulness & Meditation.


4 Παγκόσμιες Αναγνωρίσεις

Το μάθημα Επιμορφωτικής Εκπαίδευσης από την TranquilSight Academy είναι διαπιστευμένο από 4 διεθνείς οργανισμούς.


Αυτές οι διαπιστεύσεις αποδεικνύουν την τήρηση του μαθήματος σε υψηλά πρότυπα ποιότητας και επαγγελματισμού στον τομέα της Ενσυνειδητότητας & Διαλογισμού.

Οι διαπιστευμένοι οργανισμοί είναι:


1. International Association of Coaches, Therapists, and Mentors (IACTM)


2. Transpersonal Coaching and Therapy Network (TCTN)


3. International Association of Therapists (IAOTH)


4. International Practitioners of Holistic Medicine (IPHM)



Positive & Mindfulness Coach

  1. Θετική Προπόνηση Ζωής & Θετικές Αρετές

  2. Διαχείριση Άγχους & Coaching

  3. Κατανοώντας πώς να δημιουργήσετε Ευτυχία

  4. Νοοτροπία ανάπτυξης

  5. Μάθετε πώς να αναλαμβάνετε την ευθύνη

  6. Mindfulness

  7. Δημιουργία Ενδυναμωτικών Πεποιθήσεων & Καθοδήγησης 8. Όλα για το Coaching


Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Διαλογισμού


1. Ιστορία του Διαλογισμού



2. Εισαγωγή στον Διαλογισμό




3. Βασικές Τεχνικές Διαλογισμού




4. Κατανόηση της σύνδεσης του μυαλού σώματος



5. Καλλιέργεια Mindfulness



6. Εμβάθυνση Συγκέντρωσης & Επικοινωνίας




7. Διαλογισμός συμπόνιας και στοργικής καλοσύνης

& Προηγμένες Τεχνικές Διαλογισμού




8. Ξεπερνώντας τα Εμπόδια στο Διαλογισμό




9. Ενσωμάτωση του Διαλογισμού στην Καθημερινή Ζωή




10. Τεχνικές χαλάρωσης του μυαλού του σώματος




11. Ο ρόλος του διαλογισμού στην προσωπική ανάπτυξη




12. Διδακτικές Τεχνικές και Δομή μιας τάξης




13. Πρακτική της διδασκαλίας του Διαλογισμού




Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Breathwork



1. Ιστορία του Breathwork



2. Εισαγωγή στο Breathwork



3. Ανατομία και Φυσιολογία της Αναπνοής



4. Τεχνικές αναπνοής



5. Breathwork για Υγεία και Ευεξία



6. Ηθικές Θεωρήσεις και Δεξιότητες Διευκόλυνσης



7. Ένταξη και Αυτοφροντίδα



8. Διδασκαλία Breathwork & Practice



Καθοδηγητής/Επαγγελματίας Μπολ Διαλογισμού



1. Ιστορία του Μπολ Διαλογισμού




2. Κατανόηση της θεραπευτικής δύναμης των μπολ διαλογισμού




3. Κατακτήστε την τέχνη της ηχοθεραπείας με μπολ διαλογισμού




4. Εξερευνώντας διαφορετικές τεχνικές και χρήση μπολ διαλογισμού




5. Εναρμόνιση Σώματος και Πνεύματος: Εξισορρόπηση Τσάκρα με Διαλογισμό Μπολ




6. Εξασκηθείτε στην ενσωμάτωση μπολ Διαλογισμού στα μαθήματά σας


ΕΓΓΡΑΦΗ & ΔΟΣΕΙΣ

155


Χρειαζόμαστε μια κλήση Zoom 15 λεπτών για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο μάθημά μας. Αυτή η κλήση είναι απαραίτητη για να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα. Είναι ένα απαραίτητο βήμα για τη διασφάλιση μιας επιτυχημένης και εξατομικευμένης μαθησιακής εμπειρίας.



Λίγα λόγια για τον Chris Κουμαραδιό


Ο Chris Κουμαραδιός είναι δια βίου αναζητητής και ιδρυτής της διαδικτυακής Ακαδημίας TranquilSight. Γεννημένος στις 18 Μαΐου 1990 στην Αθήνα, ο Chris έχει ένα βαθύ ενδιαφέρον για την ψυχική υγεία, την πνευματικότητα και την προσωπική ανάπτυξη.


Ο Chris είναι ένας σεβαστός πνευματικός και ολιστικός σύμβουλος που ειδικεύεται στην Ψυχική Υγεία.


Η προσέγγιση του Chris στην ολιστική συμβουλευτική ψυχικής υγείας, τη διδασκαλία, τα σεμινάρια και τα retreats υποστηρίζεται από αξιόλογους οργανισμούς.


Το έργο του έχει λάβει διαπίστευση από τη Διεθνή Ένωση Προπονητών, Θεραπευτών & Μεντόρων (IACTM), το Διαπροσωπικό Δίκτυο Καθοδήγησης και Θεραπείας (TCTN), Διεθνείς Ιατροί της Ολιστικής Ιατρικής(IPHM) και Διεθνής Ένωση Θεραπευτών(IAOTH).

Αυτες οι αναγνωρίσεις από αξιότιμες οντότητες επικυρώνουν περαιτέρω την αποτελεσματική διεπιστημονική προσέγγιση και τη δέσμευσή του να καθοδηγεί τα άτομα προς έναν ολιστικό τρόπο ζωής.


Εξασφάλισε τα διαπιστευτήριά του από αναγνωρισμένα ιδρύματα, τα οποία περιλαμβάνουν δίπλωμα συμβουλευτικής ψυχικής υγείας από το Association of Learning, διαπιστευμένο από το National Institution of Qualification Scotland.


Ο Chris αλίευσε περαιτέρω τις δεξιότητές του μέσω της εκπαίδευσης Mindfulness και Διαλογισμού στο Kew Academy, μαζί με την απόκτηση διπλώματος στη Φιλοσοφία και την Ψυχανάλυση από το Centre of Excellence, και τα δύο διαπιστευμένα CPD στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Είναι επίσης εγγεγραμμένος δάσκαλος γιόγκα 200 ωρών που συνδέεται με τη Yoga Alliance.


Οι διδασκαλίες και οι αρχές του Ντάρμα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πρακτικής του Κρις, την οποία ενσωματώνει απρόσκοπτα στις συμβουλευτικές συνεδρίες, τα σεμινάρια και τα retreats του.


Παράλληλα με την τεχνογνωσία του στη συμβουλευτική και τον τρόπο ζωής του γιόγκι, ο Chris φέρνει τις γνώσεις του για τα τρόφιμα γιόγκι για να καθοδηγήσει τα άτομα προς έναν ολοκληρωμένο Πνευματικό και Ολιστικό τρόπο ζωής.



220 views0 comments
bottom of page